Team

Kies een ander
vak / niveau »
Economie HAVO/VWO Economie VMBO LOB Be Involved

Het Be Involved Team

Kees Meershoek

Partner

Kees Meershoek

Gaandeweg zijn studie Technische Bestuurskunde aan de TU Delft is Kees overtuigd geraakt van de kracht van Serious Games. Na de ontwikkeling van een aantal succesvolle games stond ook het afstudeerproject van Kees in het teken van serious gaming. Tijdens dit project heeft Kees een rollenspel ontwikkeld voor het Ministry of Power in India over de explosief groeiende Indiase elektriciteitssector. Nu zet Kees zich met Be Involved in om ook het voortgezet onderwijs te laten profiteren van de kracht van Serious Gaming.

cjmeershoek@beinvolved.nl

Guus Meijer

Partner

Guus Meijer

In februari 2010 heeft Guus zijn studie Life, Science & Technology afgerond aan de TU Delft. Tijdens zijn studie heeft Guus verschillende ervaringen opgedaan binnen het onderwijs. Deze ervaringen hebben hem vooral op didactisch vlak geïnspireerd. Hoe zorg je ervoor dat leerlingen meer plezier hebben binnen het onderwijs en hoe kan je meer mensen betrekken bij de lessen? Met de analoge spellen van Be Involved heeft Guus het antwoord gevonden op deze vragen.


gmeijer@beinvolved.nl

Sander Oude Veldhuis

Chief Creative Development

Sander Oude Veldhuis

Sander is afgestudeerd als Industrieel Ontwerper aan de Technische Universiteit Delft, waar hij de master Design for Interaction heeft gevolgd. Zijn afstudeerproject heeft hij ook bij Be Involved gedaan, waarbij de beginselen van het huidige LOB project zijn gelegd. 

Hij is ervan overtuigd dat er met games en spellen een betere wereld kan ontstaan, waarbij mensen hun kwaliteiten en vaardigheden spelenderwijs ontwikkelen. Binnen Be Involved probeert hij als game designer en gebruikers onderzoeker zo leuk mogelijke, passende en nuttige content te genereren.

soudeveldhuis@beinvolved.nl

Leonie de Ruiter

Grafisch Ontwerp / Ontwikkeling LOB

Leonie de Ruiter

Leonie is afgestudeerd als grafisch ontwerper aan de kunstacademie. Tijdens de minor gamification is zij in aanraking gekomen met verschillende manieren om mensen spelenderwijs in beweging te zetten. Serious games waren er daar één van. Om deze interesse verder te verdiepen werkt ze nu mee aan de ontwikkeling van challenges en de user experience voor het LOB platform.

Laurens Mensink

Ontwikkeling LOB

Laurens Mensink

Laurens is momenteel bezig met een master Integrated Product Design (IPD). Hij heeft zich na zijn bachelor Industrieel Ontwerp bewust georiënteerd op een creatievere master, dus een project dat studiekeuze aanpakt is behoorlijk relevant.

Een project over studiekeuze en bordspellen: dat bood Be Involved en Laurens was verkocht. Serious games zijn, als je het hem vraagt, dé manier om leerlingen aan een extra portie motivatie te helpen. Binnen het LOB-project houdt Laurens zich bezig met het ontwerpen van leuke, educatieve content die leerlingen motiveert en helpt netwerken.

Karen Koch

Ontwikkeling LOB

Karen Koch

Na een master Asian Studies te hebben afgerond, was het tijd voor iets nieuws. Vanuit een passie voor games en hoe deze in elkaar steken kwam Karen zodoende bij Be Involved terecht.

Serious gaming is dé manier om leerlingen gemotiveerd te krijgen, ook voor LOB. Als lid van het LOB ontwikkelingsteam bedenkt en ontwikkelt zij samen met de anderen verschillende uitdagingen en spellen voor het platform. Daarnaast houdt ze zich ook bezig met het onderhouden van de website, Facebook en Twitter en het communiceren van informatie over het LOB-project naar decanen.

Caroline ten Kate

Ontwikkeling LOB

Caroline ten Kate

Caroline is afgestudeerd als klinisch ontwikkelingspsycholoog en houdt zich nu bezig met onderzoek rondom het LOB-project. Zij vindt dat op middelbare scholen de persoonlijke ontwikkeling van jongeren meer aandacht moet krijgen.‚Äč Caroline onderzoekt hoe serious games hier het beste op in kunnen spelen. Ook onderzoekt zij op welke manier deze nog verbeterd zouden kunnen worden en wat de effecten ervan zijn op het gebied van o.a. zelfvertrouwen, loopbaanoriëntatie en meta-cognitieve vaardigheden.

Sharyn Mommens

Ontwikkeling LOB

Sharyn Mommens

Als master studente Imagineering heeft Sharyn één doel: bedrijven helpen om een beter inzicht te krijgen in de steeds veranderende wereld en hen helpen in te spelen op deze evolutie. Tijdens haar stage doet ze onderzoek naar hoe ouderbetrokkenheid een hulpmiddel kan zijn in het proces van het maken van een bewuste loopbaankeuze voor jongeren. 

Bij Be Involved hoopt ze niet alleen haar eigen kennis uit te breiden door praktijk ervaring op te doen, ook wil ze de wereld kennis laten maken met Imagineering.

Lisanne Ietswaart

Stagiaire Interactief Vormgever

Lisanne Ietswaart

Met een passie voor Graphic en Game design ben ik hier begonnen als Interactief vormgever. Ik werk zowel zelfstandig als in teamverband aan grafische klussen voor sociale media sites tot aan spelmateriaal voor de educatieve bordspellen van ons LOB-project.

Op dit moment zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding Interactieve vormgeving op het ROC ICT Academie in Leiden. Be Involved bestaat uit een jong en gezellig team waarbij het meeste van wat ik heb geleerd  op school, in praktijk kan toepassen. 

Nisrine Lakchouch

Directiesecretaresse / Managementassistente

Nisrine Lakchouch

Nisrine is bijna klaar met haar studie directiesecretaresse/managementassistente. Hierin heeft zij al in veel verschillende branches gewerkt.

Een jong, creatief team en een bijzondere branche heeft Nisrine aangesproken om haar afstudeerstage bij Be Involved af te ronden. Zij is de duizendpoot binnen het bedrijf, want haar taken beslaan alles van facturen verwerken tot het afhandelen van problemen die klanten ondervinden.